- Blog

Hyndebokse er super anvendelige på terrassen

Vi bor i en lille forstad til København og i efteråret anlagde vi en ny terrasse. Vi har været den en smule så vi ville få mere af udsigten over mosen end vi havde før. Det er blevet rigtig godt og vi har købt nye hyndebokse til terrassen. Ved hjælp af den har vi altid hynde og tæpper lige ved hånden på terrassen. Med hyndeboksene placeret på terrassen skal vi ikke om i skuret og hente hynderne når der kommer gæster og hvis vi bliver siddende ude til langt ud på aftenen har vi også tæpper vi kan tage om os når solens kræfter begynder at aftage. De nye hyndebokse er fra Havemøbelshoppen som har ydet os en fremragende service. Vi ringende ind og fortalte hvad vi skulle bruge hvorefter de guidede os gennem hvilke hyndebokse de havde til rådighed og hvad de kunne anbefale til vores behov omkring hyndebokse. Vi har købt hyndebokse i en neutral sort farve så de ikke forstyrrer billedet på terrassen i stort omfang.

hyndeboks og havebænk

Praktiske hyndebokse på terrassen

Vi er vildt tilfredse med de nye hyndebokse. Det er super smart at tingene vi ofte bruger på terrassen er lige hvor vi skal bruge dem, så vi ikke skal ind i huset og hente hynder eller tæpper. På den måde får vi også brugt terrassen noget mere fordi det den er nemmere at gøre behagelig og hyggelig.

Masser af gode stunder

Vi har indtil videre allerede haft en masse gode timer på den nye terrassen med venner og familie og de synes også at det er blevet godt at vi har fået hævet den så vi kan få mere af udsigten med og nyde det flotte view udover mosen. Selvom selskabet og maden gør en stor del af oplevelsen er omgivelserne også med til at sætte rammen. En lille ting som at det er nemt at finde hynderne til havestole frem gør også at man har mere overskud og agerer bedre som vært. Og at man lige har tæpper ved hånden til dem som skulle fryse eller ikke sidde lige ved siden af grillen gør også en forskel for oplevelsen.