Forretningsmænd undersæger kontraktstyringssystem
- Blog

Undgå store bøder med et ordentligt kontraktstyringssystem

D. 25 maj i år trådte den nye Persondataforordning i kraft og skal sørge for at en virksomheds oplysninger om andre bliver anvendt, opbevaret og videresendt på en ordentlig og sikker måde eksempelvis med et kontraktstyringssystem. Når du sidder i en virksomhed og er juridisk person har du helt sikkert også berøring med kontrakter og mere eller mindre duelige kontraktstyringssystemer. Kontrakter indeholder også personlige og følsomme oplysninger der skal behandles korrekt. Udover at oplysningerne skal behandles korrekt, kan kontrakterne også i mange virksomheder sættes i system og gøres mere overskuelige. Hvis man sidder med mange kontrakter er det meget at skulle have overblik over og holde styr på. Med et kontraktstyringssystem fra COMAsystem opfylder du både EU’s krav til persondatabehandling og for et system der kan skabe overblik over dine kontrakter i virksomheden.

 

Læs mere om COMAsystems kontraktstyringssystem på comasystem.dk/

Forretningsmænd undersæger kontraktstyringssystem

Et kontraktstyringssystem der har hjulpet mig

 

Jeg sidder med kontraktstyring på mit arbejde og vi har tidligere bare arbejdet i et Excel-ark, som efter vi har implementeret COMAsystem, virker fuldstændig uoverskueligt. Med et kontraktstyringssystem har jeg fået skabt overblik over kontrakterne på forskellige måder. Jeg har opdaget kontrakter der var ved at udløbe og skulle genforhandles. Hvis jeg ikke havde haft COMAsystems kontraktstyringssystem havde jeg ikke opdaget disse kontrakter, og havde givet vis ikke reageret på dem. Selvom det var relativt små kontrakter, var det godt at jeg opdagede dem, for jeg tog kontakt til virksomhederne og jeg fik forhandlet en bedre pris på produkterne og det sparede mig og min virksomhed for adskillige tusinde kroner pr. Kontrakt.

Det sender et stærkt signal til andre virksomheder, som man har kontrakter med at man i god tid inden kontrakterne udløber, eller skal genforhandles, tager kontakt for at drøfte kontrakterne. I sådanne tilfælde har jeg haft held med mere imødekommende og taknemmelige forhandlere. Det viser at du tager samarbejdet seriøst og hvem vil ikke gerne tages seriøst.

 

Intuitiv og smart kontraktstyring

 

Jeg er meget tilfreds med selve interfacet i COMAs kontraktstyringssystem. Det er nemt at indtaste en ny kontrakt med en kunde og menuerne i venstreside af dashboardet giver et godt overblik over systemet. Kontraktstyringen er blevet markant optimeret og ikke længe rodet og uoverskueligt.

Tidligere fik vi en del rykkere på services og produkter vi ikke fik betalt til tiden, og det er bare ærgerlige penge at bruge på noget som nemt kunne være undgået. Nu er vi på mit arbejde på forkant med kontrakter og kan i god tid vurdere om de skal genforhandles eller siges op når de nærmer sig udløbsdatoen.

 

Jeg medgiver COMAsystems kontraktstyringssystemer de bedste anbefalinger og det er bare med at få studeret systemet nærmere da det kan give mange virksomheder en optimeret måde at styre kontrakter på og spare din virksomhed for uforudsete omkostninger samt overholde deadlines da ellers tidligere ville være overtrådt. Kontraktstyringssystemet har givet mærkbare resultater og det har effektiviseret mit arbejde, så jeg har fået frigivet flere ressourcer til andre opgaver. Vores nye kontraktstyringssystem er alt i alt en kæmpe gevinst.