asien-rundt
- Blog

Ferie i Afrika eller Asien?

Afrika og Asien er store kontinenter begge to, og det kan være svært at finde frem til, hvad man skal se, hvor man skal tage hen, og hvad der er godt. Her følger en lille guide til, hvad du kan overveje, inden du tager af sted ud på de fremmede kontinenter.

Overvejelser inden turen

Både i Afrika og Asien er der rigtig mange muligheder for at få en uforglemmelig tur. Ofte er det en god idé at booke en stor tur, så I kan få det hele med på én gang. Men har I ikke tiden eller pengene til det, er der flere forskellige ting, I kan overveje.

Først og fremmest hvilken ferie er I til? Skal I ud og være kulturelle og virkelig opleve, hvad de forskellige lande har at tilbyde? Så skal I gøre jer det meget klart fra start. Kontinenterne er begge meget store, så derfor er der også stor forskel fra, om I tager til Sydafrika, Egypten, Kina eller Tibet. Find ud af, hvad I har lyst til, og om det også er noget, pengepungen rækker til

Turen går ud i verden

Skal I til Afrika, er der forskellige muligheder. I kan tage til det sydlige Afrika for at tage en tur på safari ud på den flotte savanne og opleve det vilde dyreliv med zebraer, elefanter og løver og ikke mindst det varme klima og den meget anderledes kultur, som der er at finde i landene mod syd.

Det kan også være, I har lyst til at opleve noget lidt vildere og en helt anderledes kultur ved at tage til det nordøstlige Afrika som Egypten eller Libyen, der på mange måder er et mellemøstligt land. Det er heller ikke så langt væk hjemme fra, så det giver flere muligheder.

Vil I gerne til Asien, er muligheder også mange. Lige fra Thailand, hvor man ofte tager på billige badeferier og slapper af, får massager og nyder livet – til Kina eller måske Sydkorea, hvor systemet opleves på en anden måde, og det hele er mere stringent.

Uanset hvad er det en god idé at sætte sig ned, inden I bestiller, og beslutte, hvad I vil opleve, hvad I måske ikke gider se, og hvad pengene rækker til. Rækker de til en hel rundtur på et par måneder, er det helt klart at anbefale. Men det er jo ikke alle, der har muligheden for dét.

asien-rundt